|
|
| Hřbitov démonů | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Admin Admin
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 20. 04. 17
| Předmět: Hřbitov démonů Fri Apr 21, 2017 2:14 pm | |
| | |
| | | Relli Light
Poèet pøíspìvkù : 41 Join date : 21. 04. 17 Location : Kolín
| Předmět: Re: Hřbitov démonů Thu Apr 27, 2017 12:23 am | |
| - Relli -> Jackob:
Procházela mezi hroby a vzpomínala na své prarodiče. Ráda by je poznala, ale stejně by jí to rodiče nedovolili. Jsou proti všemu. Snad i proti žití, ale dost už o nich. Posadila se na jeden hrob bez kříže a beze jména. Vytáhla si knihu a začala si číst. Milovala hororové příběhy, nebo příběhy o obyčejných lidech, ze kterých se nakonec stali hrdinové osudů. Nyní si četla CreepyPasty z knihovny. | |
| | | Jackob Leaves
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 22. 04. 17
| Předmět: Re: Hřbitov démonů Thu Apr 27, 2017 12:28 am | |
| - Jackob -> Relli:
Byl na cestě do kostela kvůli vyzpovídání se knězi, ale najednou si všimne Relli. Chvíli váhal, ale po asi pěti minutách se pomalým tempem rozešel k Relli a doufal, že si ho všimne a bude více odvážnější ho pozdravit jako prvního. | |
| | | Relli Light
| Předmět: Re: Hřbitov démonů Thu Apr 27, 2017 12:32 am | |
| Začetla se a ani si nevšimla, kolik uplynulo času. Právě dočetla poslední větu téměř dokonalého příběhu o Jeffu the Killerovi, když vedle sebe zaslechla pomalé kroky. Lekla se! Ale když se otočila, viděla přicházet Jackoba a ihned se uklidnila. S úsměvem mu zamávala na pozdrav a vyslovila jednoduché: "Ahoj" Nezapoměla přidat úsměv. "Co ty tu?" Zeptala se zvědavě a zavřela knihu. | |
| | | Jackob Leaves
| Předmět: Re: Hřbitov démonů Thu Apr 27, 2017 12:35 am | |
| ''Ahojky'' Řekl a usmál se nervózně. ''Já jsem šel navštívit kněze, ale všiml jsem si, že jsi tady ty. No a co ty tady?'' Řekl nejistě a udiveně a také se rozhlédl kolem sebe, jestli náhodou Relli na někoho nečeká. | |
| | | Relli Light
| Předmět: Re: Hřbitov démonů Thu Apr 27, 2017 1:00 am | |
| "Jen jsem šla pozdravit prarodiče a půjčila si knížku z tvé knihovny." Zahihňala se a ukázala mu obal. "A nenervuj se furt." Okřikla ho škádlivě. Spustila nohu, kterou měla přehozenou přes druhou, dolů na zem a vstala. Oprášila si ze zadku hlínu, která byla nanesená na kamenné desce. Narovnala se a zadívala se na něj. | |
| | | Jackob Leaves
| Předmět: Re: Hřbitov démonů Thu Apr 27, 2017 1:20 am | |
| Dal jednu ruku v bok. ''Tobě se to řekne, ale není lehké mluvit s hezkou dívkou a být úplně v klidu.'' Nejistě se pousmál a koukl se na knihu. ''Nevěděl jsem, že čteš creepypasty.'' Podivil se. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Hřbitov démonů | |
| |
| | | | Hřbitov démonů | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|